Wednesday, October 24, 2012

SEGMEN REVIEW BLOG : JIWAROSAK.COM


Hari ini dengan rendah dirinya fyna akan memulakan segmen yang pernah fyna war-warkan sebelum ini. Agak lewat untuk fyna memulakan segmen ini disebabkan dengan kekangan kerja.

SEGMEN REVIEW BLOG kali ini fyna memilih untuk review blog otai ini. Blog Jiwarosak.com. a.k.a Feroz Othman. Bukan Halim Othman atau pun Hairie Othman



Nama Blog : JiwaRosak
Fan Page : Jiwarosak.com


Blog yang penuh dengan intipati yang berguna untuk semua pelawat yang melawat blog ini. Yang best tuan punya blog nih sangat peramah. (errr...yeke?) hehehehe... Mempunyai follower yang hampir mencecah 5000 orang. Ramaikan. Dah kira level artis lah nih kan. Tue belum Fan Page Jiwarosak.com lak. Hampir cecah 6000 orang. Perrghh...

Kedudukan ranking alexa yang yang sangat bagus. Buktinya.

*tangan didada, mata keatas*

Jeles Mak Jemah wokay.


Untuk kenal lebih lanjut, jom ramai-ramai terjah Blog Jiwarosak.com. Tak rugi taw.




Nota kaki : Feroz nak tambah apa-apa lagi tak? First time sis nak review blog nih.


5 comments:

krole said...

wuahh menarik blog ni, jom terjah hihihi~

AbgferOz said...

heee.. ok la tuh for starting :P tq tq

Syam Kyray said...

wah review blog..terbaik lah hehehe..saya sapot! hehe

caliph shuriken said...

ranking pun hebat, level retis ni ^^

aiN NaJwa said...

Wah..hehehe..boleh visit la nt..=)

Tuan Rumah